veel Jõuluni

28. dets 2010

Jänese e. kassi aasta .

 
 
 
 

Kass ehk Jänes

Sellel aastal sündinud on ereda individuaalsusega andekad ja auahned inimesed. Vooruslikud ja malbed, paistavad nad silma laitmatu maitsega ning kutsuvad esile üldise vaimustuse ja usalduse. Majanduslikult on nad edukad.


Jänese aasta inimestele meeldib vahetevahel klatšida, aga nad teevad seda peenetundeliselt ja taktiga. Olles küll õrnad nende vastu, keda armastavad, kiinduvad nad lähisugulastesse siiski harva.

Jänesed ei ärritu kergesti ega kaota peaaegu kunagi enesevalitsust, neil on hiilgav teovõime. Jänese aastal sündinud on heatahtlikud ja abivalmis, ehkki mõnikord pedantsed ning melanhoolsed.

Neist võiksid saada suurepärased mängurid, kuid oma konservatiivsuse ja ettevaatlikkuse tõttu mängivad nad harva.
Sobivus teiste loomadega:

++ Lammas, Siga, Koer

+- Rott, Jänes, Draakon, Härg, Tiiger, Madu, Ahv

-- Kukk, Hobune
Minu tuttavatest on kassi aastal sündinud Helju Viljandist , ja Anneli  Hämeenlinnast
Nende  aasta tulebki  kes on sündinud aastatel 1999, 1987, 1975,  1963,  1951,  ja 1939  Ehk siis need kes sünnivad tänavu ja saavad tänavu 12, 24, 36, 48, 60, ja 72 on kassid  ja järgmine kass sünnib 2023 . Loodan, et siis ikka veel elan .....

Kuna olen ahvi aastal sündinud siis kirjutan siia ka ahvi horoskoobi


Ahv

Selle märgi all sündinud inimesed on vastuolulised ja ebausaldatavad, ent targad, leidlikud, osavad ja originaalsed ning leiavad ka rasketele probleemidele hõlpsasti lahenduse. Pole tegevusala, milles nad jänni jääksid. Samas on üsna lihtne neid ümber veenda ja sihist kõrvale kallutada. Ahvid tahavad kõike kiiresti kätte saada ning väiksemgi takistus võib nende meeleolu rikkuda ja plaanid segi ajada. Paljud Ahvi aastal sündinud kannatavad vähese otsustusvõime all. Nad on temperamentsed, isemeelsed ja kergesti ägestuvad, aga ei pea pikka viha. Tänu kainele mõistusele oskavad need inimesed vajaduse korral õigeid otsuseid langetada. Kui asjaolud on soodsad ja keegi neile jalga ette ei pane, võivad nad kuulsaks saada.
Sobivus teiste loomadega :
++ Draakon, Rott

+- Jänes, Lammas, Koer, Ahv, Härg, Hobune, Kukk

-- Madu, Siga, Tiiger

1 kommentaar:

Nataly ütles ...

Желаю в заячьем году побольше нарубить капусты, И мазать каждый бутерброд икрою очень густо. Желаю оседлать успех, поймать удачу ловко, Быть круче и счастливей всех и хвост держать морковкой!!