veel Jõuluni

24. dets 2016

24. d e t s e m b e r



Viimane jõuluaknake on lahti tulnud. Täna siis tuleb jõulvana . Kartulipuder on ahjus , kapsad on ahjus , liha on valmis ., salatid on valmis  seenesalat , peedisalat ja kjuustusalat küüslauguga. Kala on vaagnal  külmsuitsukala munalöigud , sidruniviilud kaunistuseks . Vormiroad soome moodi: porgandivorm  kartulivorm ja maksavorm.   Kuumsuitsukalasalat munaga ... silgud marineeritud , heeringat sibula ja hapukoorega ,    kurki tomatit ja muud rohelist ka . Glögi on ka valmis , piparkoogid ja jõulusaiad.  Kõik on valmis .
Teleksat tuleb presidendi  jumalateenistus   TURU Toomkirikust  ( endise presidendi).  Teises toas Jõuluraadiost tuleb jõululaule . Kaarte on tulnud hästi palju ... ja kõigile aitäh ja kõigile head tuju ja rahulikku jõuluveetmist !


1 kommentaar:

neiud ärevil ütles ...

Küll sa oled virk ja kraps. Nii palju süüa. Mul on ka mitut sorti kala, lõhet ning marineeritud räime ja heeringat. Seenesalatit ja kapsast, liha ja kartulit. Minia tehtud kringel ja natuke veel midagi. kõhud said nii täis, et rohkem ei jõua midagi, aga tuju on hea ja meel on rahulik, sest terve pere oli koos ning paar head sõpra ka.
2 päeva on veel seda kõike nautida ja varsti on juba aasta lõpp. Küll see aeg läheb ikka kiiresti.