veel Jõuluni

27. nov 2017

Jõulukirbukal

Oi , käisime sõbrannaga kirbukal ... Taksoga muidugi  läksin talle järgi , võtsime peale ja  sõitsime , tore taksojuht oli - naisterahvas ja jutustasime kogu tee .   Oi , tavaari oli muidugi kõvasti ja ostsin ka igasugust trääni kka jõuluks ... 





2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

EESTI RAHVUSRINGHÄÄLINGU PRESSITEADE 27.11.2017

ERR kuulutas välja jõulusalmide konkursi

Rahvusringhääling kuulutas välja konkursi ja ootab Eestimaa inimestelt nende endi loodud jõulusalme - lühikesi, naljakaid ja tabavaid. Kõige tähtsam on see, et kuni kahe salmi pikkune luuletus oleks originaallooming.

Luuletusi on võimalik esitada veebis konkursi lehel ning need ilmuvad pärast toimetaja kinnitust avalikuks lugemiseks. Jõulusalmid jäävad kõigi rõõmuks veebilehele ja sealt leiab need hõlpsasti üles, et salme oleks mõnus ka jõuluvanale ette kanda.

Jõulusalme oodatakse konkursile kuni 15. detsembrini. Parimatele on välja pandud auhinnad ja koht jõuluvana südames! Peaauhind on tahvelarvuti.

Valiku andekamatest salmidest esitab Eesti Televisiooni pühadekavas näitleja Mait Malmsten. Luuletusi loetakse jõuluajal ette ka rahvusringhäälingu teistes programmides.

Jõulublogi ütles ...

olen maiasmokk ja paks
selles julud süüdi ..
Mina pole süüdi sest kommi poes müüdi
minule need toodi
ja ise ära söin