veel Jõuluni

5. dets 2013

Jõulukuu viies päev

 
 
 


Eelmise aasta 5. detsember.Uskumatult ilus ja nii palju lund oli juba sadanud .
 
Täna aknast välja vaadates aga peaaegu täiesti must maa, ainult mõnes kohas  natuke lund veel jäänud. Kahju oleks kui nii jääks jõuludeni.
Vanas töökohas Viljandis,  lasteaias oli Riina ja Mailise sünnipäev täna , tähistasime alati lasteaia naiste sünnipäevi , ikka suure söömalauaga , head ja paremat oli alati , igaühel oli oma bravuur, oma eriline söök . Mäletan et Riinale ei meeldinud alpikannipotte sünnipäevaks saada , kuna tal oli just sellisel ajal sünnipäev kus neid potte oli saada kõige enam, siis tema sai alati palju alpikannipotte ja oli küllastunud .
Tegelikult on alpikann väga ilus .
Riina on ka praegu samas lasteaias tööl, aga Mailis kolis välismaale .
 
 
 
 
Ka täna lähen lõunast meie kirbukale  appi .
 
 Kuna homme on Soome iseseisvuspäev  siis rahvast oli täna kirbukal väga vähe , köik olid poodides süüa ostmas kuna homme poed ju kõik kinni , Üks naine tuli hoiukassast ütles et järjekord oli poolteist tundi , täna oli tulumaksu tagastamise päev ja  vanad inimesed kel   paljudel  pole kaarti, siis seisidki seal sabas oma raha järel ..
  Paar inimest siiski käis ja leidsid midagi  midagi jöulust .. Ka mina sain sellise punase advendiküünlaaluse ,olin seda juba ammu otsinud  ja punasetriibulise  laualina