veel Jõuluni

26. dets 2022

26. 12. 2022

  

☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃

Nii head saated telekast .

 Anu küsitleb Luulet 

See saade  Luulega  Fantastiline elamus . Nii nautisin. Mulle kõik see nii tuttav. Elasin ju Viljandis sama  Valuoja järve ääres  kus Luule koos Anu Välbaga jalutasid. Ja Ugalas käisin isegi  esinemas. Ma olin lasteaias tööl ja meilt paluti  mõned kasvatajad  appi laste jõuluetendustele jõuluvana abilisteks.   Meile anti ka  samasugune näitlejate  garderoob- kus me saime ette valmistuda enne etendust.

 Oh see oli elu  kiftim aeg kui sai "näitleja" olla.  Ja see Ugala  atmosfäär see aura mis seal hõljus igal pool.    Kui imeline see oli.  Mina ja minu sõbranna  Silvi külastasime ka ise Ugalat nii tihti kui võimalik.  Kõik uued etendused vaatasime ära nii suures kui väikses saalis. Aga Armastus 3 apelsini vastu, seda külastasin  17 korda. Kord ühe kord teisega.  Lastega, perega, sõpradega, naabritega,töökaaslastega.. Oh see oli alles etendus ja iga kord midagi uut. Ja naeru oli nii et lausa ühe korra vajusin toolilt põrandale...    Luule saade tõi pisara silma ka. Sest ta on nii tore.

Viljandlaste lemmik olnud.

 Siis Soomes elades tunnen Ugalat nii puudust.

Ka siin olen käinud vaatamas teatrietendusi aga mulle ei meeldi ülemängimine ja hirmus karjumine mis siin koos teatritegemisega kaasas käib Puhastuse etendus oli kõige meeldivam, see tundus kodune kuidagi.. 

Seda käisime Lahti teatris vaatamas


 Anu  Välba saatejuhina on nii super

☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃


                                                                

jõuluehted  kõrva 

☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃

kuusekesed 



inglid on minu lemmikud 




 nii head täidetud minimunad tulid  

ja need suured punased on "kalamarjad"
😁😁😁
😁😁😁

☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃☃