veel Jõuluni

1. dets 2016

1. D E T S E M B E R

 Tere kallis jõulukalender.
 Täna avan esimese akna sinu juurde.
Ma nii ootasin seda aega, kui taas saab iga päev üle vaadata oma tegemised ja sinule ette kanda kus maal ma oma jõuluootusega olen .
On kõige mõnusam aeg aastast.
Kodu  aknad on valgustatud- see tähendab, et seal elavad inimesed ja need inimesed ei ole mitte ükskõiksed, vaid ootavad jõulu ja  elavad  selle tähe all terve kuu ..
Inimesed kes mööda käivad vaatavad imestusega minu akendessse, et kuidas ma jaksan nii palju kaunistada ja  oi kui mõnus ja kodune seal akende taga on. . Ja kui nad teaksid kui  mõnus ja meeleolukas veel sees on .

 esimene detsember

 Kaartidele  soovide  kirjutamine
Markide kleepimine
Aadresside kirjutamine
 Selline oli tänane päeva  töö ja see oli päris   aeganõudev .
tulemuseks 7 kaarti Venemaale
3 kaarti Rootsi
15 kaarti Soome
ja 27 kaarti Eestisse
 on ju päris kõva töö
 Kaardid on põhiliselt kõik oma kätega tehtud .
 Aga  muidugi tänapäeval on ju kõik läinud väga laisaks, selles suhtes, et kaarte saata,  seda ma nii nimetan sest muud õigustust ma ei leia, ei taha ju  väita ja ja süüdistada, et hoolimatus _ ikka rohkem laiskus .  Või siis mõlemad .
 Ma ei saa jätta kaarti saatmata oma esimesele õpetajale , oma kallitele  pinginaabritele- kellega oleme suhelnud kogu oma elu ,  oma kauaaegsetele lapsepõlvesõpradele, oma parimatele  kunagistele töökaaslastele, oma lähedastele sugulastele , oma lasteaiakasvandikele- kes minule iga aasta on saatnud ja mind meeles peavad .
 Ma tahan mõnikord üllatada ja saadan neile, kes seda üldse ei oota .
Kõige tähtsamaks muidugi pean seda, et need kellel pole arvutit - neile kindlasti tahan saata kaardi . Mul on jah  selliseid  sõpru ka, kes ei kasuta arvutit ...
 Ja väga palju on ka  neid keda õnnitlen ka mina arvuti teel .
 See on see tänapäev ja nii ta peabki olema .
Olen tänase päevaga rahul . Tubli mina . Head ööd nüüd ja magama.