veel Jõuluni

30. dets 2013

Veel viimased hetked sellest aastast

 Veel viimased postitused siin blogis ja siirdun  oma tavalisse igapäevaelu blogisse:
Ma tahaksin kodus olla

 Veel panen siia foto kaardist mille sain oma vennatütrelt Karinilt , kelle üle on mul siiralt hea meel . Hea meel, et ta valis maailma parima ameti  lasteaiaõpetaja ameti ja töötab nüüd Pärnus lasteaias. Hea meel et tal on kõik hästi . Veel  ma tahaks teda näha minul külas ja loodan et uuel aastal see ka saab ehk teoks , loodan seda väga.
Karini kaart

Ja minu  väga ilusat värvi õitega jõulukaktus
 
ja veel kaarte
Kaart Heldi perelt  Kohtla Järvelt

Kaart Mairilt Kiilist

Kaart Heljult Viljandist
 
  Aga aasta lõpp tundub olevat väga traagiline 
Seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher käis Prantsusmaal Alpides suusatamas ja sai nii tõsiselt vigastada, et viidi haiglasse.
Praegu on ta koomas ja hingamisaparaadi all ja mingit lootust ei anta . Maailma parimad arstid võitlevad tema elu eest .
 
   Terroriakt Volgogradis
 on teine  hirmus sündmus selle aasta lõpus,  eile hommikul plahvatus rongijaamas Pärast eilset ohvriterohket plahvatust Volgogradi raudteejaamas õhkis enesetaputerrorist lõhkekeha tänahommikuse tipptunni ajal trollibussis, võttes elu 14 inimeselt ning vigastades enam kui 20. Täiesti tavalised inimesed kes ruttavad tööle või  kooli surevad, ka väikesed lapsed,  milles küll nemad süüdi on ...   Idioodikari, kes need pommid endale ümber panevad ja teisi õhku lasevad .
 
 
kui kaardi pealt vaadata on Volgograd Eestile väga lähedal  aga veel lähemal on  Sotshile , on hirm et  seekordsed paari kuu pärast algavad Talveolümpiamängud  ära jäävad või siis ei julge sinna keegi minna  
 
Eile Lõuna-Indias  puhkes  tulekahju Bangalorest Nandedisse teel olnud rongi vagunis ajal, mil kõik reisijad magasid. Kokku sai surma vähemalt 23 inimest.
 kohutav  aasta lõpp, Olgu järgnev aasta   parem  ja õnnelikum