veel Jõuluni

15. dets 2014

15. j õ u l u k u u

Käisin all päevakeskuses hommikusel nädalaavamisel ...
Kuulsin nii ilusat laulu vaja teiega ka jagada ...

SIIT
Laul on sellest kuidas  vaene kingsepp kes oli saanud teate, et talle tuleb jõulu aeg Jumal ise külla  Ta koristas oma kodu  ja kaunistas  kalli külalise jaoks .
 Ootas ootas - kõlas uksekell, aga ukse taga ei olnud jumal, vaid  vaene naine koos lapsega, kes oli külmast kange - Kingsepp kutsus nad  sisse ja ütles, et soojendage ennast ja ootame koos külalist.
Taas keegi koputab uksele ja kingsepp  arvab, et nüüd on jumal ukse taga - teeb ukse lahti ja seal on seismas  näljane  hulgus,  kes palub tükikest leiba ...  Kingsepp kutsub ta sisse ja annab süüa ja kutsub koos ootama külalist, kes peaks varsti tulema ...
Nii nad ootavad ja juba pimeneb ja kingsepp on juba lauagi ära koristanud, kui  taas koputatakse uksele ja seekord on ukse taga  joodikust naaber, kes on kaotanud võtmed ega ei pääse oma  tuppa . Ka  naabri kutsus kingsepp sisse ja ütles et ta võib öö tema pool veeta kui ei pääse oma koju ... Ootavad , ootavad aga külalist ei tule .
Ja nii läheb kingsepp magama ja näeb und . Tal on külaline tulnud ja kingsepp ütleb talle et näe  ei tulnudki mulle külla kuigi lubasid  - Ja siis Jumalo  vastab talle, et tegelikult ma käisin täna sinu juures kolm korda ja sa võtsid mind igakord soojalt vastu ... Häid Jõule sulle !!!
 On ju ilus laul  !
 Jumal näeb meie pisikesi heategusid ka kõige pisemaid ja tähtsusetuidki ...  Heategu on siis tore,  kui selle eest ei oodata vastuheategusid ..  See kes annab- see saab - nii kõlab vanasõna . See on tõsi ..    Nii et tehkem heategusid 

Postkastist leidsin täna kaks ilusat kaarti Eestist . Elinalt minu selle aasta uuelt blogisõbralt  ja Maimult - minu Peda pinginaabri ristiemalt . Küll oli hea meel . Mina veel pole oma kaarte posti pannud, ainult Soome omad läksid teele punases ümbrikus .  Täna lubas mees posti viia .

                                                                        jõulupost