veel Jõuluni

3. dets 2018

3 d e t s e m b e r



ESMASPÄEV
   Ärkasin 5 aeg  lugesin raamatud ja natuke vaatasin telekat . Siis poole kuue aeg ärkas Eero ja hakkas kohvi keetma . Jõime kohvi ja tahtsin kobida uuesti magama aga ei saanud , hakkasin   tegutsema ,  täna tuleb ehk kardinapanija ja  panin asjad valmis  ja   hommikupoole saingi oma kööki ilusa kardina ….
Kui Eero töölt tuli, siis viis mind ujulasse  kella 14. ks ja  siis leppisime kokku, et kell 16 ...tuleb järgi Vot ja oligi nii hea  et läksin … küll ma nautisin … Rahvast oli küll hästi palju  kuid  ruumi jätkus kõigile. Vesi oli hea .  Kõigepealt jooksin vees  hüppasin tegin kükke nagu alati  ja tegin igasugu harjutusi , siis mõnulesin  lõpuaja .
 Õhul olingi kodus väsinud aga vaatasin ikka ära Bachelorette Suomi . seal kus naine valis  16 mehe seast ühe …  ja muidugi   kõige kenama noormehe kellega ta pärast  saadet natukese aja pärast läks lahku sest ei sobinudki
 valis selle noormehe 

 
 jah , seal oli küll mehi keda valida aga  valis jah ikka 
 vale mehe nagu välja tuli .




2 d e t s e m b e r pühapäev ja 1 ADVENT




Esimene advent 
 ja selle puhul kaunistasin  ka ise oma kätega advendiküünlad seekord sedamoodi  



 Täna ärkasin  armastus  südames . Olin näinud nii ilusat und . Olin peaaegu  armunud imeilusasse poissi ja tema oli  armunud miskipärast minusse … Ise ka seda ei uskunud unes, et mulle sai osaks selline õnn.
Niipalju kui ka ma proovisin pärast meenutada- kes see vöis olla - ei tulnud midagi pähe . Lihtsalt tundmatu …. mitte mingi vana peika ..
Oh issand kui hea tunne see oli .
Kui oled armunud ja sured peaaegu selle õnnetunde kätte  ära ,  terve hommikupooliku ma mõtlesin selle peale kui  ilus see oli  . ja huvitav ma olin seal unes noor ja terve . Mitte invaliid- nagu praegu …  oehhhhh "vanamutt ja tahab kaeru …"

Pühapäevane päev möödus ikka ja jälle jõuluasjade sättimiseks ja  triikimiseks .
ja kudumiseks ja söögitegemiseks   veel sain rääkida oma kallikestega Skypes ja  pakkisin jõulukingitusi ja pakikesi …  Veel on aega aga palju on veel teha ja sättida ,homme ehk pannakse kardin üles kööki … Pesin pesu muidugi . pesin ka Eero tossud ära …