veel Jõuluni

14. dets 2015

14. d e t s e m b e r

 Tänane kuupäev toob  meelde kaks meest minu elus -kõigepealt isa ja teiseks mees , minu esimene mees ja minu  laste isa .. Minu isa on nüüdeks surnud, muidu oleks saanud 86 aastaseks . Süütan tema mälestuseks täna küünla ja mõtlen tema peale .
Minu laste isa elab,muud ma temast eriti ei tea, kuna me ei suhtle peale lahutust . Lapsed ise  ei räägi tema elust ja mina ei küsi ka, niipalju kui ema käest kuulen siis tean et ta suhtleb lastega  ja sellest piisab mulle .  Ta käib vahetevahel sealt (ema juurest) läbi ja on toonud talle kalatooteid. Muidugi mitte niisama vaid ikka raha eest ja bensiinikulud ka maksab ema kinni ... Tal on vist meelest läinud kui palju  ema meid aitas kui me noored ja rahatud olime.   Lapsed aitavad ka  teda ja  usun, et tal läheb hästi ...  see ongi nii imelik, et isa ja mehe sünnipäevad  juhtusid olema samal päeval ...  Mõlemad mehed on amburi tähtkujus ja mõlemad mehed on minule elus palju haiget teinud - isa oma purjus peaga peksmistega ja mees oma truudusetusega .
 Need kaks meest minu elus siis .  Olen neile mõlemile andeks andnud ja unustanud köik alandused . Aga kui tuleb tänane kuupäev, siis paratamatult tuleb meelde Ilusat 14. detsembrit !
Täna on ka palju teha ...