veel Jõuluni

31. dets 2014

31. j õ u l u k u u

AASTA VIIMANE PÄEV ON SAABUNUD .

Ma ei ole veel teinud aasta kokkuvõtet , pole ju midagi tehagi eriti ,olen  oma haige jalaga  enam vähem hakkama saanud. Valutanud on küll iga jumala päev, aga sinna pole parata.
On olnud toredaid kohtumisi sõpradega, on isegi ema oma kõrges vanuses kaks korda minu juurde reisinud Eestist, kuna tema jalad on palju paremad kui minu omad. Ja õnn seegi .
 Olen iga päev palunud jumalat, et  teistel läheks kõik hästi. Et lastel ja nende peredel  oleks kõik hästi ja emal ka ... ja oma mehel ja sugulastel ja sõpradel .. Loodan, et ka minu tervise poolt ükski inimene palvetaks.  Olen jätnud kõik jumala hooleks, tema teab milleks mulle seda valu vaja on, mina ise ei tea. Ju siis on vaja ja ju siis ma jõuan seda kanda .

Oh hommikust peale on telekast ETV- pealt tulnud huumorisaateid, lausa naersin südamest  kui Sulev Nõmmik  ja Ervin Aabel  seal esinesid ..Olid ikka mehed.
Õhtul ka tuleb veel palju head
Olen nüüd oma uut kingitust näppinud ja iga päev avastan sealt uut ja huvitavat. Olen nii möndagi ära õppinud. Hea kingitus mehelt, poleks oodanud . Meie tavaliselt  teineteisele kalleid kinke ei ole teinud ikka niisama  meelepidamiseks ja selleks et oleks tore pakipaberi kallal krõbistada, kui jõululõuna söödud ... ¨

Ema on tänu Küllile õnnelikult koju jõudnud ja Skypes juba saime rääkida . Oli hea meel emaga koos olla kaks nädalat .
 Jah , ma arvan, et järgmine aasta tuleb väga hea ja hakkan nüüd sepitsema järgmiseks aastaks soove ja mida tahan järgmine aasta saavutada .

Head vana aasta löppu kõigile !!!