veel Jõuluni

10. dets 2013

Jõulukuu kümnes päev



Kiire kiire kiire ja kuhugi pole kiiret .
Mul on aega küll ja küll.
 Eile  saatsin mehe poodi ja andsin pika nimekirja kaasa mida vaja tuua , nende seas ka riisi,  hakkan tegema lihapirukaid. Need on siis harjutuspirukad, sest need esimesed- need  ÕIGE HEAD - need sööb mees ära. Siis pean valmistama teised, need  panen sügavkülmikusse hoiule - need siis kõlbab lauale anda jõulude aeg, kui pole enam  vaja midagi muud teha, kui puhata ja mängida ja siis hopsti võtad sügavast külmast pirukakesed ja soojendad .. ( külalistel hea meel )



 Veel on täna vaja posti viia suur punane üm,brik kaartidega mis siis postis jöulude aeg laiali jaotatakse et õigeks ajaks kohale jõuaksid .


Minule võite ka saata juba jõulukaarte, koht on juba ettevalmistatud kuhu ma need panen.
 Üks päkapikk on mulle posti pannud ka pakikese, kuigi  ma ei ole selle kohta veel teadet saanud, et see pakk on jõudnud Hämeenlinna , aga ma südamest  palun, ärge saatke pakke, sest  see on liiga kulukas teile,  peale selle on veel suur risk seda mitte kätte, saada, sest postis on nüüd tohutud järjekorrad ja mina seal ei jõua kahe karguga seista - mehed aga teadagi ,ei jaksa tervenagi seista järjekordades ..  Aga päkapikule kes vaeva nägi ja minu peale mõtles suur aitäh . 


Kõige ilusamad jäälilled aknale,
kõige käharam jõulukuusk tuppa,
kõige säravamad küünlad kuusele,
 kõige puhtamad tunded südamesse.