veel Jõuluni

15. dets 2020

Viieteistkümnes aken

 

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄


 Kui tore, et olen seda jõulupäevikut pidanud, eile vaatasin vanu   kümne aasta taguseid  sissekandeid ja nii  hämmendunud  tunne tuli , et  appi kuidas ma siis nii palju jõudsin teha  . Ja kui hea on vanu mälestusi ja pilte vaadata.  Aga pole ju aega uut sissekannetki teha, mis veel vanu asju läbi käia.  Tegelikult tuleb ikka kõik ilusad asjad ja tegemised kirja panna, sest äkki tuleb selline aeg, kus enam ei suuda kirjutada, siis on ju ikka hea vaadata ja meenutada.  
Võib olla ka lapselapsed kord kunagi  kauges tulevikus  avastavad ..   mitte midagi ei tea .. 

🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅
Aga mille üle jäin veel mõttesse, et  minu blogi  on küll vaadanud   tundmatud kutsumata külalised , inimesed tundmatutest kohtadest  - kellest minul pole aimugi ... - aga olen ikka kuidagi väga tundmatu ja  saan esineda oma nime all ja kartmatult kirjutada oma mõtteid ja tundeid välja .   Minule kirjutab kommentaare  vaid üks hea sõber   teine hea sõber  ka, aga tema pole see aasta veel minu juurde teed leidnud   ja mul on aega  neile  vastata  - kui mitte just kohe - siis natukese aja pärast.  Need  blogipidajad, kellel on mitukümmend või mitusada  pidevat jälgijat ja kommenteerijat - neil on kindlasti palju  raskem ja niipalju kommentaare läbi lugeda ja vastata  on suur töö . 
 Seepärast minul on kergem .  Inimene peab positiivne olema  ikka ja jälle leidma pluss pooli .  Tegelikult ju ma kirjutangi enamuses   sellepärast ,et endal oleks hea ülevaade, mis olen teinud ja kuidas. Kõike ju Facebooki ei pane. Seal on küll kommenteerijaid rohkesti, aga  on ka õelust rohkem ja positiivsust vähem . 
 Eile viis  Eero  lastele pakid posti.  
J   u   m   m   e   l 
😜😜😜😜😜😜😜😜
 kaks pakikest Rootsi  lapselapsele, minijatele ja poegadele läks maksma 45 €  kokku ..
 👀
Muidugi, jälle positiivselt mõeldes-  kui ise kohale minna pakke viima- või kui nemad  ise tuleksid pakkide järgi- siis  autode ja laevapiletite  raha läheks ikka kümneid kordi rohkem maksma Nii ,et  jälle positiivselt mõeldes .. tühiasi see 45 €   Paki sees midagi rasket ei olnud. Kuus paari sokke   mõlemas pakis . 
 Eile jäin jälle lõikuma ja kleepima   jõulutähti  vöileivakotikestest, neid on nii lihtne teha   aga näevad akna peal nii efektsed välja  
  

suurest jõulumeisterdamise raamatust 








see on minu täht 

see pilt on netist 

vaja läheb 8 kotikest