veel Jõuluni

12. dets 2013

Jõulukuu kaheteistkümnes päev

 
  Ilm on soe ja lumi on peaaegu ära sulanud




 Mina ei ole sportlane, aga  vahest on hea kuulda, et eestlastel läheb spordis väga hästi.  Täna hommikutelevisioonis räägiti, et Heiki  Nabi on saanud kahekordseks maailmameistriks. Nüüd enne jõule võib ta headmeelt tunda küll,  inimene on näinud selle nimel palju vaeva ja treeninud  ennastsalgavalt.  Teine tugev mees jäi dopinguga vahele ja nii saigi H.Nabi esimeseks.
Varsti on  Talveolümopiamängud Sotshis ja hakkame jälle telekate ees eesti suusatajatele pöialt hoidma.  Ei ole enam seal nende hulgas ei Veerpalu, ega ka Kristiinat-  kes on nii palju häid elamusi pakkunud .

Aga minule tuli eile esimene postkaart

Esimene jõulukaart Maimult, kes on minu Pisi- peda pinginaabri  Laine ristiema Tallinnast


 
 
 
 Kas olete kuulnud nutikindast ?
Taas on leiutatud midagi sellist  millest poleks osanud ette kujutada, et sellist asja peaks kunagi vaja minema . Esiteks ma ei helista kunagi tänaval, pakase käes ja toas pole seda kinnast vaja . Kõige naljakm oli see, kui Markop Reikop seda kinnast demonstreeris ja talle tegi see nii palju nalja, et lagistas naerda ja  tegi tuju heaks oma vahetu naeruga  ja pani ennast ka naerma .  Hea elamus
  Teine asi oli ökotester mida mul ka vaja pole, sest  nitraate mõõtma ma ei hakka, sellega tegelgu poed ja pangu müüki sellised tooted, kus seda ohtlikus koguses pole  ja nii nad ehk teevadki, jään lootma poe peale.
 
 Täna käis mees postkontoris ja tõi mulle kaks paketti,  üks oli tellitud  jõuluehetega ja teine   Marjult Eestist .  Marju saatis mulle oma kätega valmistatud keraamikast  ehetekarbi  käekujulise .

 
 
. Aitäh kallis Marjukene. aga ma olen nüüd su peale hirmus vihane, sest paki saatmine läks maksma 10 € ja seda kulu ma poleks sinule tahtnud, nüüd jöulude eel kui   nii palju on kõike vaja . Aga kingitust PEAB oskama ka vastu võtta ja  ma annan sulle andeks. Ja ütlen aitäh ..
 
 
Kuusekaunistused olid väga armsad ja  küünlaid on praegu ka vä'ga vaja .