veel Jõuluni

1. dets 2022

1 detsember 2022

                               KÄTTE ON JÕUDNUDKI KAUAOODATUD DETSEMBER 

  KÕIGILE  HEAD DETSEMBRIKUUD JA 
OLGE TUBLID JA HOITUD 





                                           Oskari nimepäev 
                🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧






 pesumaja 

 triikimine 

 voodiriiete vahetus 

tulemas on Jänese aasta   ja ma panen siia  ennustuse järgmise aasta kohta kuigi sinna on veel kaua aega  aga siis on ta siin olemas kui vaja läheb 

JÄNES – Hiina horoskoop – jänese aasta 2023

Jänes on kõige õnnelikum olevus, kes on võimeline eesmärgita ja erilise ülepakkumiseta olema meeldiv, suhtlemises tagasihoidlik, peenetundeline ja karske. Kõik teavad seda, kuna jänes oskab kenasti rääkida ja ennast üleval pidada. Sellele aga kaasnevad ka puudused, olgugi et väikesed kuid siiski mitte vähem tähtsad. Jänes on pealiskaudne ja kõik tema omadused samuti. Jänes armastab seltskonda ja seltskond teda. Talle meeldib klatšida, aga ta oskab teha seda peenetundeliselt ja taktiga, ettevaatlikkusega. See võimaldab tal kergesti selgitusi anda kui on vajalik kellegi kohta midagi ebameeldivat öelda.

Jänes armastab külalisi vastu võtta. Tema kodu on tihti peenetundeliselt dekoreeritud. Ta on seltskonnainimene, mõned peavad teda isegi snoobiks. Jänes on pedant ja naine jänes armastab demonstreerida oma kultuursust. Ta armastab kindla eesmärgiga üles võtta teemasid, et silma paista. Ta uurib neid sügavuti, kuid samal ajal ei tea ta mida märkimisväärset tähtsamaist asjust. Jänes ei ärritu kergesti. See olend on tasakaalukas ja rahu armastav. Jänes pigem haletseb iseennast kui kannatab inimkonna suure kurjuse all. Sõjad ja probleemid liigutavad teda vaid siis kui ta ise nende all kannatab. Sel juhul elab ta kõike läbi.

Jänes nutab kergesti ja rahuneb sama kergelt. Naistele, kes on sündinud jänese aastal, on nende melanhoolsus üks peamistest trumpidest. Jänes, konservatiiv, vihkab kõike, mis rikub tema rahu või seab teda probleemi ette. Ta vajab rahu, mugavust ja kaitset. Oma olemuselt ettevaatlik, ei võta midagi ette enne, kui on kõik peensusteni läbi mõeldud. Poolt ning vastu võimalusi kaalunud. Inimesed on temast vaimustatud ja tänu tema ettevaatlikkusele usaldavad teda. Materiaalsest küljest on ta alati õnnelik. Ta on tark tegudes. Kes on temaga lepingu sõlminud ei saa mõeldagi äraütlemisest.

Ta on imetlusväärne tegutseja, kes ei lase naljalt võimalust käest – ühesõnaga, see vaikne jänes on oma tegudes ohtlik. Jänes võib olla ametilt jurist, diplomaat või poliitikategelane, tingimusel, et ta karjäär kulgeks rahulikult. Selle märgi all sündinud naised jõuavad edasi kõigil elualadel, mis nõuavad maitset, oskust hästi riietuda ja inimesi vastu võtta. Poliitikategelased jõuavad hästi edasi kui abielluvad jänes naisega, kes on üheaegselt tagasihoidlik ja seltskondlik, kes annab mehele palju juurde oma lähedalolekuga ja ise tunneb rahuldust sellest, et on nähtaval.

Olgugi jänes naisena teenistusvalmis mehele, keda armastab, olgugi, et armastab ja on võimeline truu olema, lahkub jänes kergelt oma lähedastest sõprade juurde. Ta ei oma perekonnatunnet ja peab tihti oma vanemaid, sugulasi ja lapsi võõrasteks, eelistades neile enda poolt valitud sõpru. Ematunne on jänes naisel küllaltki piiratud, samas aga täidab ta alati oma kohust.

Jänes elab rahus kõik kolm faasi tingimusel, et ta ei satu erakordsetesse olukordadesse ega puutu kokku dramaatiliste sündmustega või ületamatute raskustega. Kõik, mis segab ta rahu, on talle väljakannatamatu. Kui ta ei suuda vastu pidada, võib ta hulluks minna, lõpetades elu enesetapuga või lahkuda mängust.