veel Jõuluni

27. dets 2015

27. Detsember

Aasta lõpuni on 4 päeva .
Jõulupühad on seljataga ja  paljudel on  jõulukaunistused ära korjatud ja kappidesse tallele pandud järgmiseks aastaks. Mina ei raatsi veel, aga  need 4 banaanikastitäit jõulukaunistusi, mis mul  riidehoiu üleval kõrgel riiulil seisavad - neid ma ei kavatsegi vist alla võtta ja siis  hoopis järgmisel aastal vaatan, mis  sealt minema visata ja mis alles jätta ..
 Leian ikka ja jälle midagi jõuludega seotud asju kottidest ja kapisahtlitest aga ei ole ju enam mõtet neid välja panna sest varsti ju nagunii kõik vaja ära korjata. See Jõul siis sedamoodi .  Isegi lumehelbekesi ei hakanud akna peale panema lumi tuli ise häbenedes maha ...   ja on isegi paar päeva seisnud paigal ... ega pole ära sulanud .. heh .
 Täna korrastasin köögi  kraanikausi all olevat( kõrval) kappi ja sättisin asjad kenasti ...
 Mees on terve päeva istunud Puzzle laua taga ja kokku pannud oma pisikesi tükikesi , jõuluvana tõi talle 3000 osalise  puzzle ja kui iga päev leiab  10  osa kokku, siis peaks aasta ajaga toime tulema ju Aga eilne rekord oli 50 tükki kokku . Vahepeal tegi suitsu ja siis jälle siís vaatasime jäähokit ja jälle laua taha .. päris kõva töömees ... heheh
 Helistásin ka ämmale ja küsisin tervise kohta ...  Ämm on ka hakanud ennast kordama ikkagi 90 aastane inimene , räägib korra jutu ära ja natukese aja pärast kordab veel mitu korda sama ..

 Mul on endal valuvähendav plaaster Norspan ja see aitab mind palju. Eriti selle kolimise ajal oleksin muidu valu pärast hulluks läinud aga nüüd olen küll väsinud aga pole nõnda hirmus valus.

 Valu plaastrid sisaldavad toimeainet buprenorfiini, mis kuulub ravimite gruppi, mida kutsutakse tugevateks analgeetikumideks ehk „valuvaigistiteks”. Arst on  need määranud, et leevendada mõõdukat ja kauakestvat valu, mille puhul on vajalik tugeva valuvaigisti kasutamine.
Isver sussver kui kiiresti aastalõpp läheneb ja mis uudist ma kuulda sain järgmine aasta ongi minu aasta Tuli ahvi aasta - uskumatu , eelmine kord oli aastal 2004  ahvi aasta eks näis mida toob järgmine juubeli aasta minule ... tuleb  oma soovid enne aaasta lõppu paberile panema ja siis nad täituvad ka ...