veel Jõuluni

1. dets 2021

1 detsember 2021

 

KÄTTE ON JÕUDNUDKI KAUAOODATUD DETSEMBER 
  KÕIGILE  HEAD DETSEMBRIKUUD JA 
OLGE TUBLID JA HOITUD 





Elina, see käbi on sulle !

soolahärmatis  on kasvamas , seda teen iga detsember .. 
 Eile oli  natuke hirmutav päev kuna mehe vereproovi näidud olid korrast ära ja  suunati kiirabisse , seal tehti südamefilm ja anti 5 suurt tabletti mille kohta ta ei osanud mulle öelda, et  mis tabletid need olid ... aga õnneks sai ikka ööseks koju .. ei tea nüüd täna läheb apteeki.  3  retsepti  anti kaasa  Calcichew 03Ekstra appelsiini 500 mg  purutabl.   teine oli Kaleorid 750mg  ja kolmas Emgesan250 mg  Vot , nii et vitamiinid ja mineraalid peavad ikka  veres leiduma muidu tuleb alarm ..  Täna on minu lapselapse nimepäev ka   . hurraa , palju õnne 

1 kommentaar:

Elina K ütles ...

Oi, aitäh! See on väga kena ja armas käbi ning .... ausalt-öelda ei ole keegi kunagi varem mulle käbi kinkinudki. Väga vahva igatahes!
Soolakristalle ei ole ma ka kunagi kasvatanud, ehkki see paistab üsna ilus tegemine olevat. Hmm - mõtteaine!
No ja verega on jah sellised lood, et talvisel ajal kipub vitamiine ja mineraale väheks jääma. Ise me tavaliselt üldse ei tunnetagi, et miski korrast ära oleks ... no ja kui märkaks, siis oleks ikka juba tõsiselt kuri karjas. Seepärast ongi hea, kui aeg-ajalt ikka kontrollproovid ära teha! Igatahes on hea, et ikka kodusele kosumisele pääsesid!