Alustasin eile magusate jõulukookide tegemist … Esiteks neid on väga lihtne teha, kui on tainas poest koju toodud … ja teiseks on laua peal kaunistuseks kui süüa ei tohi vastavalt siis kuidas tervis lubab … Nii ja muidugi kui ausalt üles tunnistada panin ahju liiga kuuma peale ja esimesed koogikesed põlesid pealt lihtsalt mustaks … sellepärast tasuba alati enne ikka harjutada , ja alt muidugi olid toored … . aga panen siia netist leitud pildid juurde meeldetuletuseks kuidas tuleb taigen lahti lõigata et neid kauneid koogikesi teha .. keskele käib aina mingi ploomimarmelaad aga olen ka muud näinud …
Nüüd sellel aastal on uus hitt teha lumehelbekese jõulukook
ja seda tehakse nii ruudukujulisele keskele marmelaadi nats siis nurgad kokku , siis ümaramaks vormida ja lõigata nagu pildil ja siis otsad kokku pigitada nats .. tulevad hästi ilusad , kohe homme proovin
ja muidugi tuhksuhkrut varuge …
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar